- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
65XF9005 problemy z soundbarem po nowej aktualizacji
Witam,
Ostatnio sprawdziłem i dostępna była nowa aktualizacja mojego telewizora. Po instalacji zaczęły się problemy a mianowicie:
1. Soundbar opieszale się uruchamia razem z telewizorem (łapie dopiero po kilku chwilach 2-3 minuty).
2. Jak już się uruchomi to dźwięk z TV gra razem z soundbarą i muszę ręcznie przełączyć na dźwięk z soundbar lub wyłączyć pilotem dźwięk TV.
3. Przy wyłączeniu soundbary wyskakuje błąd na TV dotyczący komunikacji między TV na soundbarem.
Przed aktualizacją w/w błędy nie występowały. Czy ewentualnie można jakość cofnąć aktualizację telewizora lub jakoś naprawić te irytujące problemy?
Sprzęt to - TV Sony 65XF9005 a soundbar Klipsch bar 48 + głośniki tylne Surround 3
Do telewizora dodatkowo podłączony jest dekoder NC+ 4k, oraz PS4 Pro.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W telefonie można obniżyć 3 plikowcem, robiłem to nie raz. Potem wgrywasz co chcesz. Poczytaj sobie na ten temat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Poczytaj, prosta sprawa.
To w TV też można zapewne przez USB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Po przestudiowaniu nie jednego forum sam się nie odważyłem tego zrobić, i udałem się do wielu serwisów zajmujących się tematem, każdy z nich odmówił zabiegu z powodu blokady bootloadera, no ale jak wiesz lepiej.
A z tego linka co podesłałeś wystarczyło przeczytać 2 post i po temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tu już nie chodzi o to. To jest chore ze wpuścili taka aktualizacje, ciekawe ile ludzi ma teraz ten problem.
Myślałem że jednak firma Sony to dobra marka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Babol może się trafić każdemu ale najważniejsze teraz aby jak najszybciej to poprawili.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak to prawda. Najlepiej wył aktualizacje o ile się błąd naprawi,, w co wątpię . Było dobrze, to polepszyli. Rozwiązanie kupić inny tv.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »