- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
KDL 32WD750 nie działa Youtube
Aplikacja zatrzymuje się na ekranie startowym (z logoYT) i dalej nic. połaczenie z internetem działa prawidłowo podobnie jak inne aplikacje np. player. Nie widzę też żadnej aktualizacji do oprogramowania. Ktoś ma jakies pomysły?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie też jest tak samo,a było rano wszystko dobrze..inne aplikacje działają normalnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam.
Mam ten sam problem na KDL 50W829.Aplikacja zatrzymuje się na logo YouTube, ustawienia sieci poprawne,inne aplikacje działają prawidłowo. Dajcie znać co się stało!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie też nie działa od dzisiaj. Sprawdziłem sieć - ona działa bez zarzutów. Powtórnie skonfigurowałem TV. Inne aplikacje działają, a YT wyświetla tylko ekran powitalny. Dodatkowo nie można przekazać obrazu YT ze smartfona na tv - komunikat "wystąpił nieznany problem". Wobec tego, że jest wiele takich przypadków podejrzewam błąd oprogramowania YT w tv. Ale nie jestem fachowcem w tej dziedzinie. Czekam na rozwiązanie od znawców. A może trzeba przywrócić starą wersję oprogramowania?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wprawdzie mam TV Sony Bravia 48WD655BAEP ale odpowiem,jak postąpiłam i mam youtube ,a też miałąmten sam problem.Zadzwoniłam do biura obsługi Sony,przedstawiłam całą sprawę.Kazano mi wrócić w ustawieniach do ustawień fabrycznych.Po czasie należy na nowo ustawić hasło do wifi.Po kilku minutach wszystko mi wskoczyło i teraz youtuba mi działa.Pozdrawiam:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Spróbujcie rozwiązania z wątku:
https://community.sony.pl/t5/rozmowy-ogolne/problem-youtube/m-p/2451603#M2616
Pozdrawiam