- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Sony XR-83A90J Subwoofer
Witam,czy wie ktoś jak podłączyć do oleda 83 subwoofer ?W subie mam tylko coaxiale,nie obsługuje bluetooth a w tv z kolei w tym modelu nie ma już mozliwości wysterowania wyjścia słuchawkowego mini jack jako tylko subwoofer,żeby podawał niską czestotliwość-w poprzednich była taka opcja.Jak dokupie adapter bluetooth to też tv będzie chyba podawał całe pasmo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,czy wie ktoś jak podłączyć do oleda 83 subwoofer ?W subie mam tylko coaxiale,nie obsługuje bluetooth a w tv z kolei w tym modelu nie ma już mozliwości wysterowania wyjścia słuchawkowego mini jack jako tylko subwoofer,żeby podawał niską czestotliwość-w poprzednich była taka opcja.Jak dokupie adapter bluetooth to też tv będzie chyba podawał całe pasmo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Z tego co się orientuję to od Androida 9.0 bodajże usunęli możliwość podpięcia subwoofera przez wejście słuchawkowe i od tego czasu takiej możliwości nie ma, soft nie pozwala.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mialem 9 na poprzednim i można było,więc nie to raczej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj Harry, czy kontaktowałeś się już w tej sprawie z Sony Support? Można to zrobić telefonicznie lub poprzez formularz, dane kontaktowe tutaj:
tel. +48 223060694
https://bit.ly/2t8AqP9
Pozdrawiam, Agnieszka_J
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Sony support to niestety jakaś porażka dzwoniłem i pisałem kilka razy,trafiłem na konsultantke lekko oddaloną od rzeczywistości i w ogóle nie w temacie:-)przy takiej klasy tv i cenie support powinien być adekwatny a nie jest..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Z tego co pamiętam te modele nie mają wyjścia na subwoofer. Mają wejście funkcji głośnika centralnego w TV. Wewnątrz mają wbudowane osobne głośniki niskotonowe. Przymierzałem się do 65A90J ale zdecydowałem się na 65X92J
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam tez kd65a1 oled i w nim mini jack sluchawkowy jest sterowalny z pozycji tv jako subwoofer a tu nie dziwne.Kupilem adapter z toslink na coaxial subwoofer chodzi ale nie wiadomo dlaczego tylko na 1 poziomie glosnosci,nawet jak tv na 0 glosnosc to on dalej gra🙈
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pani Agnieszko może Pani jest w stanie uzyskać odpwiedź na pytanie,na które niestety z supportu nie otrzymałem-czy można podłączyc do mojego Tv sam subwoofer bez soundbara np Sa-Sw5?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »