- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
XG95 problem z youtube
Cześć, od kilku dni jestem posiadaczem tv Sony XG95 65 cali.
Do tej pory filmy w Youtube oglądałem bez problemów ale od wczoraj nie mogę odpalić zadnego. Po włączeniu film wcale sie nie wyświetla a jeśli przewijam go paskiem postepu to na ułamek sekundy rusza ale później zatrzymuje się, pasek postępu cofa się i rusza o około milimetr i tak w kólko. To samo jest z reklamami, załączają sie na ułamek sekundy a potem wszytko się zamraża.
Wykluczam problemy z siecią bo tak samo jest po kabli, na wifi oraz na hot spocie z telefonów.
Czy ktoś ma pomysł jak to rozwiązać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witaj Czy robiłeś aktualizację systemu ? Możesz spróbować usunąć i zainstalować na nowo youtube.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
chwilę wcześniej (max jeden dzień) robiłem aktualizację systemu TV, jesli chodzi o aplikację Youtube to robiłem już wszytko, kasowałem dane wylogowywałem, usuwałem aktualizacje i robiłem ją od nowa i nic.
Wygląda to tak jak by był jakiś add blocer którego wykrywa i zatrzymuje odtwarzanie filmów...
Jeśli ręcznie przewinę paskiem film to na ułamek sekundy pojawia się dzwięk i obraz a potem znika i zatrzymuje się a sam pasek stanu drga minimalnie w przód i tył
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jak usuniesz aktualizację Youtube , to działa dobrze ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja restartuje telewizor ale to jest upierdliwe coraz czesciej co 2,3 dni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
obojętne czy z aktualizacja czy bez to jest to samo. Restartujesz, czyli ustawienia fabryczne?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Restart telewizora ustawienia fabryczne ,na dysku zostawiam no i po kolei jak nowy telewizor ustawianie.Jak masz pytania to zadzwon 693 117236 Zbyszek. Ja mam sony brawia 65xg 9505
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam!
Piotrekjj66 udało się Tobie rozwiązać problem ? Mam dokładnie ten sam model i ten sam problem. Po kilku dniach po aktualizacji systemu nie ma możliwości odpalenia czegokolwiek na Youtube 😕 Będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć Może spróbuj usunąć Youtube przywrócić do fabrycznego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam!
Tej aplikacji nie można usunąć całkowicie. Można ją wyłączyć, odinstalować aktualizację, wymusić zatrzymanie itd ale całkowicie odinstalować nie 😕 nie mam specjalnie pomysłu jak to ugryźć a bronie się przed przywróceniem ustawień fabrycznych tv bo wolałbym uniknąć konfiguracji od początku 😕 Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady.
Pozdrawiam
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »