- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Ramka cyfrowa Sony
Nie ma takiego działu na forum sony , a mam pytanie odnośnie ramek sony. Czy ma ktoś , albo poleca jakiś konkretny model , który by wyświetlał bardzo ładne zdjęcia z mojej alfy
Zależy mi na tym ,żeby miała około 10" , może być 9" i żeby kosztowała do 1000 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
nie mam takiej ramki, ale co do ceny i wielkosci to zapraszam
ramki
ceny
pamietaj ze to ceny referencyjne, np. ceny w Sony Style często są znacznie niższe
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja polecam wydrukować sobie ładne zdjęcie w formacie minimum A4 - dopiero wtedy fajnie coś wygląda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Lajam napisał(a):
Ja polecam wydrukować sobie ładne zdjęcie w formacie minimum A4 - dopiero wtedy fajnie coś wygląda.
o i tu trzeba się z Lajamem zgodzić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ramki są fajne na biurko, ale uważam, że ramka do pokoju, na której coś więcej będzie widać to zaczyna się od 26'' czyli warto kupić Bravię
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tylko taka zwykła drukarka atramentowa lub laserowa chyba nie specjalnie się nadaje. Bo bardzo dużo zużywa tuszu/toneru , a jakość też nie jest najlepsza. Do takich celów w warunkach domowych to chyba nadaje się jakaś drukarka termosublimacyjna. Ale na razie myślę , że kupię ramkę: sony DPF-V1000N. Dziękuję wszystkim za pomoc
PS. Bravia na pewno by się przydała , ale to już trochę inny wydatek. Raczej nie do 1000zł
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
kamilll, a kto mówił żeby to drukować na atramencie czy laserówce w domu. idziesz lub wysyłasz do foto laba, czy też dowolnego punktu fotograficznego i tam drukujesz np. format A4 albo i więcej. nawet mogą ci oprawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Można i tak , ale to chyba dość drogo wychodzi , a jak się kupi taką ramkę to płaci się tylko raz i można bardzo dużo zdjęć wgrać i potem je zmieniać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
wcale nie tak drogo jak sie wydaje, A4 kilka do max kilkunastu PLN
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Spróbuję sobie wywołać jakieś zdjęcie w formacie A4 i zobaczę jak wyjdzie. Myślałem , że trzeba liczyć się z kwotą około 30 złotych , a tu miła niespodzianka.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »