- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
SONY 47W805 - nie działa z APPLE !!! SKANDAL !!!
Witam
Kupiłem sony KDL 47W805. W sklepie byłem informowany, że telewizor bez problemu obsługuje iphony i ipady.
Ściągnąłem dedykowaną aplikację sony z appstore - TV SideVievw i niestety nie ma możliwośc aby to działało z telewizorem SONY!!!
Czuję się oszukany przez firmę Sony.
Dodam, że mam zarówno laptopa Vaio jak i playstation w/w firmy i wszystko działa jak należy dlatego zdecydowałem się na zakup telewizora tej firmy (Iphona na sonyxperie czy coś takiego natomiast nie zamienie - wsyztko mam od APPLE!!!)
Jak próbuje podłączyć zarówno Ipada jak i Iphone 4 (żony) i Iphon 5 (mój) przez wifi direct to owszem łączą się i telewizor je widzi ale piszę że żadne z urządzeń nie obsługują wifi direct!!!
Dlaczego jak kupowałem telewizor to byłem informowany w Sony Center, że telewizory działają z produktami APPLE!!! ? ? ?
Czy może mi to ktoś z SONY wytłumaczyć?
Czy mogę oddać telewizor z tego powodu na gwarancie i żądać zwrotu pieniędzy i kupić TV Panasonica, z którym wszystko działa?
SKANDAL i OSZUSTWO!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Proszę napisz gdzie pojawia się napis, że żadne z urządzeń nie obsługuje WiFi Direct?
Jeśli na TV to znaczy że problem tkwi w iPhone-ie a nie w TV.
Rozumiem, że włączyłeś już WiFi w TV?
http://pdf.crse.com/manuals/13MW802111/PL/wfdirect_wfintegrated.html
Nie chcę mi się wierzyć, że TV nie obsługuje WiFi Direct skoro poprzedni model obsługiwał, ale mogę się mylić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Jestem tuż przed zakupem tego tv i bardzo ciekawi mnie czy udało się problem rozwiązać i co było przyczyną autocad-lt-2013.strefa.pl
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pytanie do kolegi, który miał problem. Ja korzystam bez żadnych problemów zarówno z iPhone 4&5 jak i iPada3 a aplikacja TVSideView działa idealnie. Napisz czy poradziłeś sobie z sytuacją? Jak nie to możemy podziałać tutaj razem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja mam problem z HX -820 też nie chce mi działać ani z IPhonem 4 ani z Samsungiem Young.W pewnym momencie wyświetla mi sie komunikat"wpisz hasło wyświetlane na urządzeniu" ???
Jeśli ktoś mógłby krok po kroku powiedzieć jak połączyć smartfona z TV.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Niestety pomimo wielokrotnych prób nie udało się połączyć z TV ani IPhona 4 ani Samsunga Young.Pojawia się komunikat,że urządzenie nie obsługiwane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Oczywiście konfigurujesz przez aplikację TV Side View?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak oczywiście próbowałem za pomocą TV Side View oraz nowszej wersji Media Remote for IPhone firmy Sony.
Nie wiem w czym tkwi problem.Urzadzenia widzą się nawzajem ale nie chcą się połączyć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czyli robisz tak, że łączysz się z iPhonem najpierw przez Wifi. Ustanawiasz połączenie a potem wchodzisz do aplikacji Side View i nie ma tam do wyboru twojego TV?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie w tym rzecz.Ja nie mogę nawiązać połączenia WiFi z telewizorem.Próbowałem z innymi telefonami i zawsze to samo.TV wykrywa telefon i telefon TV ale kiedy mają się połączyć to łączy się i łączy a na koniec d.... blada.Zrobię fotki ekranu to może bedzie łatwiej.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »