- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
65XH90 Wyłącza się, brak dźwięku itd.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, zgłaszam Twój problem do wsparcia technicznego. Jak tylko pojawi się podpowiedź, dam znać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Oto odpowiedź supportu:
W przypadku pierwszego problemu z brakiem dźwięku z dekodera, polecam wykonanie poniższego kroku: HOME - Ustawienia - Oglądanie telewizji — Zewnętrzne wejścia — Format sygnału HDMI — HDMI, pod które jest podłączony dekoder - Standardowy
W przypadku samoczynnego resetowania się urządzenia polecamy dwa rozwiązania:
1. HOME - Ustawienia - Sieć i Internet - Sieć domowa - Kontrola IP - Podstawowa kontrola IP - Włącz
2. HOME - Ustawienia - Oglądanie telewizji - Zewnętrzne wejścia - Ustawienia zaawansowane - Kontrola RS232 - Wyłącz
W przypadku braku reakcji na pilota zalecam poniższe kroki:
1. reset telewizora za pomocą przycisku włączania na pilocie - proszę przytrzymać przycisk przez 30 sekund
2. odłączenie telewizora od prądu na 2 minuty i ponowne podłączenie
Nasi technicy pracują nad aktualizacją mającą wyeliminować pojawiające się problemy. Nie jesteśmy w stanie określić daty kiedy aktualizacja się pojawi.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Reklamacja i żądanie zwrotu pieniędzy za tv. TV jest niesprawny po prostu sony wypuściło bubel po taniości i opycha złoma za bóg wie jaką kasę. Oddawać do sklepu lub producenta i upierać się przy swoim!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dziękuje za odpowiedź. Ostatnio TV jakby mniej wariuje. Może jakoś wytrzymam do najbliższej aktualizacji ale Sony, lepiej tego nie spieprzcie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Strach cokolwiek od nich teraz instalować nowego z aktualizacji. Ja też posiadam ten model tv tylko w wersji 55 cali i to drugi egzemplarz bo pierwszy był wadliwy wada dotyczyła matrycy. W nowym Egzemplarzu nie widzę na razie wad więc sobie wisi na ścianie i go używam. Ale już jestem w 100% pewny że nigdy więcej już tv od firmy Sony nie zakupie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Widziałem Twój wątek. W problemie z matrycą to chyba tylko wymiana może Ci pomóc. No ja też się nie spodziewałem takich rzeczy po tej marce. Poza tym telewizor ma bardzo dobre opinie w internecie, więc chyba większość problemów pojawiła się po ostatniej aktualizacji, której podobno nie można już pobrać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam, posiadam KD-75XH80 , po aktualizacji ktora zostala wypuszczona pare tygodni temu telewizor podobnie sie restartuje samoczynnie. Najpierw znika dzwięk pózniej znika obraz i zaczyna sie system bootowac od napisu ANDROID i logo SONY. Kiedy bedzie jakas poprawka, dlaczego tak sie stalo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam to samo nic nie pomaga zawiodłem sie na Sony zawsze miałem konsole tej firmy wszystko ok było a tu telewizor taki bubel . Nikomu już nie polecę tej marki telewizorów .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie to samo tylko przy 75 cali xh9096. Telewizor czasami sie restartuje samoczynnie. Najpierw znika dzwięk pózniej znika obraz i zaczyna sie system bootowac od napisu ANDROID i logo SONY. Czy to jest wina systemu operacyjnego i aktualizacji czy problem techniczny? Jak ktoś coś będzie wiedział to proszę pisać.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »