anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Apple TV na telewizorach z Android TV

profile.country.PL.title
jajko6
Użytkownik

Apple TV na telewizorach z Android TV

Od dzisiaj aplikacja Apple TV jest dostępna wszystkich telewizorach z systemem Android TV od v. 8 w górę.

Niestety mimo posiadania telewizora z odpowiednimi parametrami (XE9305), nie mam tej aplikacji do pobrania w Google Play.

Proszę dajcie znać jak jest u Was.

8 ODPOW. 8
profile.country.PL.title
Ekspert_Sony
Community Team

Cześć,

Czy zaktualizowałeś telewizor do najnowszej wersji oprogramowania?

profile.country.PL.title
jajko6
Użytkownik

Oczywiście.

Ale sądzę, że to wina sklepu a nie aktualizacji telewizora, gdyż obserwując inne fora to większość osób nie widzi tej aplikacji.

profile.country.PL.title
Slaw69
Poszukiwacz

Witam

Zainstaluj sobie aplikację Aptoide TV Aptoide TV 5.1.2 Pobierzj APK Android | Aptoide

Ja też szukałem Apple TV w sklepie Google i niestety jej tam nie znalazłem, mam TV XF9005. Tam ją znalazłem i zainstalowałem.

profile.country.PL.title
jajko6
Użytkownik

Niestety w sklepie Google Play na moim telewizorze nie ma aplikacji Aptoide TV

☹️

profile.country.PL.title
gapcio33
Poszukiwacz

Zainstaluj aplikację APK Apple tv. Masz Tv na androidzie możesz zainstalować na swoim tv co tylko zechcesz. System jest otwarty. W przeciwieństwie do systemów Lg czy Samsunga. Wpisz w wyszukiwarkę APK mirror Apple tv. Ściągnij apke Apple tv. Przegrają na pendrive lub możesz zrobić to w chmurze. Zainstaluj w twoim tv managera plików x-plore jest w sklepie gogle. Zainstaluj  apke z pena w tym managerze i ciesz się oglądaniem Apple tv.

profile.country.PL.title
Slaw69
Poszukiwacz

Wiem ,że tej apki nie ma w Google Play na TV, dlatego zapodałem Tobie link bezpośrednio do aplikacji ,który instalujesz na swoim TV. Sposobów jest mnóstwo jak instalować aplikacje z poza sklepu. Wpisujesz w wujka google zapytanie i masz odpowiedzi podane jak i co zrobić aby instalować apki z poza sklepu na android TV.

powodzenia

kubangrom
Poszukiwacz

I działa Apple TV bez pikselowania obrazu w 4K i Dolby Vision?

profile.country.PL.title
Slaw69
Poszukiwacz

Ja niestety mam pikselozę i szatkowanie obrazu w 4K  DV (tak jakby obraz był olejnicą malowany), neta mam na download około 37 Mb/s. Tak jak teraz przeczytałem twój post to się zacząłem zastanawiać czy to wina prędkości neta ? Bo czekam na światłowód i byłem święcie przekonany , że to wina szybkości neta. Może to problem samej aplikacji, bo po zaniżeniu jakości wszystko oki, tylko przecież nie o to w tym chodzi mając TV 65 " 4K i wzmacniacz DA aby w takiej jakości oglądać filmy.