- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Brak możliwości uruchomienia Netflixa - KD-55S8505C
no to tak, po włączeniu przycisku Netflix w pilocie telewizora KD-55S8505C uruchamia się napis Netflix, potem znika i pozostaje literka "N" i mieli się kółeczko - ładuje się... (tak od 3 dni), przedtem było wszystko ok. Oczywiście sieć działa idealnie (inne aplikacje działają) na telewizorze. Reset hasła do Netflixa, reset wszystkiego co możliwe, wyłączanie, odłączanie i dalej lipa. Ciekawostką jest to, iż wchodząc przez Sony BDV-NF7220 na Netflixa, który jest podłączony do telewizora jest w sumie ok. Ale przez wieżę. Co może być przyczyną i jak to usunąć, jest to dosyć upierdliwe, bo jeden przycisk na pilocie robił mi wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
u mnie pomogło wyłączenie TV z sieci elktrycznej na ok 5 min...
Netflix miał ostatnio dośc sporo update (łącznie ze skinem) więć musie sie wszystko poukladać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam ten sam model tylko 65cali,u mnie bylo podobnie tzn.po wlaczeniu Netflixa byl czarny obraz,zadnej reakcji.Wyłączyłem telewizor z sieci na dobre 5 min.po włączeniu odczekalem 3-4 min żeby sie załadowały wszystkie aplikacje i wszystko wróciło.Netflix działa.Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No to tak. Ponownie wylogowanie ze wszystkich urządzeń (wykupiony Netflix na 4 urządzenia), reset routera, wyłączenie z prądu ponowne, to samo z telewizorem, włączenie, oglądniecie skoków narciarskich (brawo Polacy), wyłączenie ponowne. Aha - wcześniej zmiana hasła, wylogowanie wszystkich urządzeń, zakupy w sklepie, po koło 1,5 godziny ponowne logowanie i po "przycinkach - zacinało" - jestem w domu - działczy I o co mi chodzi? A o taki przycisk, jak aktualizacja i sru, i do przodu.