- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Jak w temacie Sony Channel Editor nowe narzędzie od Sony (16.06) do układania listy kanałów na telewizorach . W końcu i brawo dla Sony może chwalę za wcześnie bo jeszcze nie przetestowałem ale dla mnie to będzie bardzo pożyteczne bo korzystam z tunera satelitarnego wbudowanego w TV (dwie satelity ponad 4tys kanałów) i każde układanie ręczne kanałów było bardzo uciążliwe tym bardziej ,że poprzednie narzędzia restartowały telewizor podczas przesyłania listy kanałów.Sprawdzę programik po południu ale już daję plusa :).
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@syman60 rada jest taka ,że nie możesz mieć innych pendrive-wów włożonych do USB tylko ten ,na który chcesz wyeksportować listę kanałów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
info dla tych co im się program nie odpala (Windows10) doinstalować trzeba javę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mimo zainstalowania Javy dalej się nie uruchamia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@stefek38 pobierz javę ze stronki https://www.java.com/pl/download/ zobacz też jaką masz wersję systemu 32 czy 64 bit a no i jaki masz wogóle system do tego odpal program jako administrator
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jave instalowalem z tego linku mam Windows 10 64bitowy po instalacji wyskakuje nie mozna uruchomic .........
błąd podczas wykonywania shellexecuteex; kod 193;%1 nie jest prawidlowa aplikacja windows 32
pewnie jakies bledy w rejestrze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Co ciekawe program pobrany z tego linku https://www.sony.de/electronics/support/downloads/00014977 działa ,ale jest bez polskiego języka
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@stefek38 no tak wszystko jasne ja pieszę o tym programie https://www.sony.pl/electronics/support/lcd-tvs-android-xd93xx_x93xxd_xd94xx_x94xxd-series/kd-65xd93...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mnie tez chodziło o ten program ,że nie działa po instalacji program ma rozszerzenie jar i wyskakują błędy ,które wcześniej podawałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@stefek38 sam program może i działa z podanego przez Ciebie linku ale restartuje telewzior podczas wgrywania listy kanałów i nie na koniec tylko w trakcie wgrywania.Co do tego nowego to nie mam pomysłu już na to co doradzić u mnie zadziałał po zainstalowaniu javy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nie możność wyeksportowania listy kanałów z tv na usb a później modyfikacja tym programem
Mój tv to KDL 50W808C czy jest na to rada?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »