- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
nagrywanie usb xe9005
Witam,
mam problem i nie wiem o co dokładnie chodzi, mianowicie nie mogę nagrywać na usb.
1. wkładam pendrive'a,
2. rejestruje go w tv wg wyświetlanych poleceń,
3. następnie chce nagrać cokolwiek, wciskam na pilocie nagrywanie, niby nagrywa, zatrzymuje nagrywanie i lista jest pusta,
4. chce nagrać przy użyciu programatora,
5. wybieram dowolną audycje/film, wciskam ustaw programator,
6. pojawia się komunikat czy chcesz zarejestrować urządzenie (mimo ze urządzenie jest zarejestrowane), wybieram tak, jest komunikat ze urządzenie jest zarejestrowane i tak w kółko,
Nagrywanie działało zanim zrobiłem update do najnowszej wersji. Może ktoś wie jak to naprawić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy próbowałeś zresetować telewizor do ustawień fabrycznych? Jak duża jest pojemność pendrive?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
nie resetowalem tv, pendrive 64GB
reset usunie całą konfigurację razem z ustawionymi kanałami?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
U mnie na XH9505 nagrywanie działało dobrze do aktualizacji tv. Obecnie po każdym nagraniu znikają mi wszystkie nagrane pozycje. Dopiero po miękkim resecie wszystko wraca do normy, aż do kolejnego nagrania, i tak w kółko, miekki reset itd. Zgłaszałem na infolinii, ale żadnej reakcji, szkoda sobie zawracać głowę kontaktem z supportem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
ja nawet ponownie 2x uruchomiłem ponownie tv i lipa, wcześniej ładnie to działało, potrzebowałem coś nagrać i się okazało ze coś co powinno działać od kliknięcia nie działa.
Myślałem ze jest może jakaś poprawka ale nic nie znalazłem.