Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich, pytanie jakie macie odczucia z użytkowania modelu x90j?
Pytam ponieważ posiadałem xf9005 który ma zostać wymieniony na x90j w ramach serwisu extra.
Z xf byłem mega zadowolony zero problemów po kalibracji obraz żyleta.
Trochę pokopałem i sporo ludzi maiło problem z pasami na matrycy trochę się obawiam żeby nie sprowadzić sobie problemu na głowę.
Z góry dziękuje za wszelkie opnie i doświadczenia.
No to kiepsko.. Brak słów. Znów będziesz musiał czekać.
Teraz chyba trochę dłużej bo odrzuciłem propozycje x90j .
To co im zaproponowałeś?
Nic nie proponowałem ,czekam na propozycje .
Dalej czekam ale bogatszy o doświadczenia taka sztukę dostałem zobaczymy co dostane w czwartek tu więcej szczegółów
https://community.sony.pl/t5/android-tv/status-naprawy-quot-do-wymiany-aep-quot/m-p/3937585#M20221 trafiła
Domyślam się że jesteś rozczarowany ale prawda jest taka że dostałeś dużo lepszy tv niż miałeś..... na twoim miejscu, po prostu liczyłbym na lepszy egzemplarz.
Lepszy? z jednej strony tak hdmi 2,1 procesor xr ,ale x9005f po kalibracji wypluł 1100 nitow a x90j ma 830 xf 50 stref a x90j 30
Proponują Ci tv nowszy o kilka generacji to że, Twoim zdaniem obraz jest gorszy to już wina sony i pewnej "tendencji" na rynku tv... dostajesz tv z nowszym procesorem, nowszym oprogramowaniem i hdmi. 2.1
analogicznie do Twojej sytuacji to trochę tak jak ja mając x95j dostałbym x95L a póki co nawet o x95k nie było mowy, na Twoim miejscu bym nie narzekał tylko po prostu poczekał na "akceptowalny " egzemplarz.........
Coś nie mogę się zalogować na stare konto 🧐
No zostało tylko czekać...
W piątek wysłali jest szansa na czwartek,ale co przyjdzie zobaczymy 👀
Mała aktualizacja według Sony telewizor odebrany wczoraj przez servis o godzinie 14 35 żaden servis tego nie potwierdził.
Telewizor widmo domyślam się tylko w jakim stanie przyszedł.
Jedyny plus wkoncu jakaś kompetentna osbona na infolini, która chciała pomóc i w razie dalszych problemów będzie monitorować sprawę.
Czekam dalej...