- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Cześć,
Jestem świeżutkim posiadaczem ww. modelu. Telewizor skonfigurowany (podane konto googla itd.), a system zaktualizowany. Wszystko działa jak należy, jednak kiedy chcę ściagnąć dowolną aplikację ze sklepu Google Play, pojawia się napis "Oczekiwanie na instalację...", i pasek się tak ładuje, ładuje i załadować nie może (taki przemieszczający się "impuls" na pasku ściągania, nie wiem jak to fachowo nazwać ). Internet działa dobrze, ponieważ m.in. mogę korzystać z YouTube'a i ściągać aktualizacje systemu.
Czekam na Waszą pomoc koledzy
Pozdrawiam
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
Zaakceptowane rozwiązania
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Spróbuj zrobić soft reset TV poprzez przytrzymanie dłużej klawisza wyłączania. Jak to nie pomoże proponuję przywrócić TV do ustawień fabrycznych i spróbować jeszcze raz.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
.....lub zreestaruj lacze internetowe u siebie i operatora. Sprawdz czy byla jakas aktualka tej apk jak tak to odinstaluj ,wylacz tv przez restart i aktualizuj apk google play.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zrobiłem z 3 razy soft reset, odłączałem tv od prądu, dokonałem kolejnej aktualizacji i albo kumulacja tych rzeczy, albo któraś z nich w końcu pomogła. Dzięki jeszcze raz za pomoc!