- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
TV KD-55XH80
Ktoś posiada wspomniany model i może się wypowiedzieć na jego temat?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
co dokładnie chciałbyś wiedzieć na temat tego telewizora?
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Czy warto było go kupić. Czy jest coś na co zwrócić uwagę, coś włączyć, wyłączyć i czy te ciemniejsze miejsca w rogach są problemem każdego tego modelu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam sony xg8096, tak samo sony xh8096 ma matrycę ips. Rano i przy świetle ogląda się dobrze, wieczorami kiepsko przez słaby kontrast. Jak masz możliwość wyboru to kup z matrycą VA. Bo w matrycy ips, przy ciemnych scenach spada jakość wyświetlanych scen. Wejdź sobie na stronę Rtings i zobacz jak to wygląda. Tv do nocnych seansów się raczej nie nadaje.,do oglądania rano super. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W zasadzie już kupiłem. Jest spoko. Ale tak teraz myślę że można było kupić XH90 ale z drugiej strony 1 tys. więcej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
I jak to wieczorem wygląda u ciebie. Da się oglądać. Możesz wrzucić jakieś foty. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wiesz co. Gdybym miał obok siebie XH80 i jakiś inny z dobrym kontrastem to może bym jakieś różnice widział. Dla mnie jest spoko. Mogę Ci na FB filmik podrzucić chociaż i tak nie jest to, to samo co na żywo. Faktycznie według Rtings ocena obrazu w XH80 to tylko 5.9 głównie przez ten kontrast chyba. Mi trochę przeszkadzają ciemniejsze rogi, takie cienie dziwne