- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Tv kd55xg9505 brak dolby atmos
Po aktualizacji do 6.4960 nie mogę uzyskać dolby atmos na aplitunerze denon AVR-X1600H połączonym przez HDMI eARC/ARC na netflix. Chociaż danyn filmie można wybrać ścieżkę dolby atmos. Czy wybieram dźwięk 5.1 czy oryginalny atmos,czy angielski na wyświetlaczu amplitunera niezmienne DD+DSur. Przed aktualizacją Dolby Atmos normalnie uzyskałem chociaż po pewnym czasie głos zanikał ponoć aktualizacja to naprawiła. Proszę o pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,mam ten tv tylko trochę większy wprawdzie u mnie dolby atmos nie idzie ze względu na ampa ale jeżeli netflix robi to samo z dźwiękiem co z obrazem?wolałbym się mylić bo planuje zakup nowego mapa.sprawdz inne filmy czy też maja taki problem,albo od nowa ustawiać dźwięk na ampiei tv pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, zgłaszam Twój problem do wsparcia technicznego. Jak tylko pojawi się odpowiedź, dam znać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Bardzo dziękuję za zainteresowanie. Mają ciężki orzech do zgryzienia albo zapomnieli. Pozdrawiam Jacek
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, otrzymaliśmy taką odpowiedź:
Proszę o wykonanie poniższych kroków:
- HOME - Ustawienia — Oglądanie telewizji — Zewnętrzne wejścia — Format sygnału HDMI — HDMI, które chcesz ustawić (wejście, pod który jest podłączone urządzenie) -> Ulepszony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Autorze - udało Ci się uzyskać Atmos? Mam ten sam amp i też nie mogę Atmosa uzyskać....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Tak z Netflix wybieram na netfix oryginalny dźwięk dolby atmos . Na na denonie auto . Pojawia się po chwili na wyświetlaczu dolby atmos