- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Update wszystkich urządzeń SONY
Witam jestem posiadaczem TV 65XD9305 i wciąż użytkownicy tych TV jak i wcześniejszych czekają na aktualizację do Androida 8 tym bardziej,że Azja i USA otrzymały takową a zawsze po chwili dostawała ją też Europa.Czy firma SONY choćby z szacunku dla użytkowników mogła by się wypowiedzieć w tym temacie (choć wątpię) albo .... i to jest moja propozycja przecież każdy model ma swoją stronę czy nie można umieścić prostej informacji od dnia tego i tego urządzenie nie będzie wspierane programowo ot cała filozofia.A tak ciągle na coś czekamy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
na forum nie udzielamy informacji na temat planowanych aktualizacji oprogramowania sprzętowego oraz modeli nimi objętych. Wszelkie informacje o dotyczące aktualizacji (np. objęte modele, ewentualne zakończenie wsparcia) zamieszczane są na naszej stronie internetowej https://www.sony.pl/
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
@Ekspert_Sonyumie czytać ze zrozumieniem ?!?! Moja propozycja była taka aby na stronie wsparcia każdego modelu są tam informacje czy o zakończeniu jakiejś funkcji czy aktualizacji oprogramowania dodać info o zakończeniu wsparcia dla danego modelu a nie na forum.O forum sam się wypowiedziałem ,że wątpię aby taka informacja się na nim ukazała.Ehhhh .....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Dlaczego? Groziłoby zbiorowym zbulwersowaniem użytkowników?

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Wszelkie informacje o dotyczące aktualizacji (np. objęte modele, ewentualne zakończenie wsparcia) zamieszczane są na naszej stronie internetowej https://www.sony.pl/
Na wymienionej przez Pana stronie, niestety nie ma żadnej informacji, (a przynajmniej ja nie potrafię tej informacji odnaleźć) o planowanym terminie wydania nowego oprogramowania do telewizora TV 65XD9305. Jak już któryś z moich przedmówców zauważył, skoro USA i Azja otrzymały aktualizację do nowszego Androida, to idąc tym tropem, można byłoby założyć, że użytkownicy Sony z Europy, również otrzymają tą aktualizację. Firma Sony, poprzez szacunek dla użytkowników swego dość drogiego sprzętu, mogłaby uchylić rąbka tajemnicy i zaspokoić ciekawość kiedy lub czy w ogóle planuje aktualizację oprogramowania w telewizorach TV 65XD9305?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Pytanie jest jak najbardziej zasadne. Wiele osób przegląda również zagraniczne forum dotyczące telewizorów Sony. A tam na początku września support Sony eu odpowiedział kilku osobom, że nowa aktualizacja dla tych telewizorów pojawi się za kilka tygodni.
Ponieważ minęło już kilkanaście tygodni , więc kolega @zbygaaj zadał to pytanie.