- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Xh759096 odac kase tak samo ciemne plamy
Tv 4 miechy i posiadam w gratisie 5 ciemnych mazow o dł 6-7cm i trzy ciemne plamy oczywiscie na matrycy po bokach,tryb obrazu sam sie zmienia np zywy na grafika,sam sie przycisza.Ta firma to chłam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Się ciesz że tylko po bokach, mi wywaliło trochę dalej od boku i to widać praktycznie cały czas. Ale spokojnie, wyjdą jeszcze kolejne, po 4 miesiącach miałem 2 plamy, po 6 mam 5 plam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Własnie czekam na wiecej plam,albo na jakis wybuch telwizora.A mialem LG 55cali od 2014 i nic mu nie bylo,ze mi sie ***** zachciało tego jeba...soniacza.Bede reklamowal 7500 kola dalem za ten kibel--tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Ja dałem za swój 4,5k. Wcześniej miałem starego samsunga za 2k to obraz jest praktycznie taki sam i bez sensu płacić więcej za funkcje których i tak nie ma. Pismo już wysłałem do sklepu że zostałem umyślnie wprowadzony w błąd przez oficjalną polską reklamę sony i sprzedawcę sklepu który polecił mi tv jako idealny do gier już od premiery ps5
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Daj znac jak to sie tam u cibie bedzie rozwjiało z tym pisem,a na te plamy to jak popusciłes im?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Planuje je zamaskować jak się uda wymienić tv przed sklepem. Wolę nie oddawać do serwisu bo wraca telewizor w gorszym stanie niż był. Wystarczy poczytać o tym, rysy na ekranie od środka na 5cm to norma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Odpowiedzieli na rekojmię, przyślą serwisanta by sprawdzić czy rzeczywiście tych funkcji nie ma (śmiechu warte, bo oficjalnie na żadnym tv nie ma).
Ciekawe kiedy przyjdzie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Zobacz tutaj mam ten sam problem i rozpoczynam procedurę z UOKiK. Sony robi sobie z nas jaja. Im nas więcej tym lepiej dla nas .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jakieś nowości w temacie, ktoś pisał o UOKIK.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć,
czy udało Ci się lub komukolwiek pozytywnie zakończyć wojnę z Sony o uznanie wady TV? Bo ja mam ten sam problem z plamami i pierwsze odpowiedzi w reklamacji z tytułu rękojmi to, że Sony stwierdziło wadę, ALE to nie ich wina, tylko jak to napisali stało się to w wyniku zaistnienia "sił zewnętrznych niezwiązanych z produktem". Takie mydlenie oczu żeby spławić petenta. No a sklep powołuje się na tychże "ekspertów" Sony jako podkładkę do odrzucenia roszczenia.