- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
xh90 problem
mam xh9096 i mam problem z przygaszaniem strefy ....wygląda to jak nagły spadek napięcia ....ma ktoś taki problem....trwa to ułamek sekundy ale jest strasznie wkurzające.....sony obudżcie się bo jest to ostatni tv waszej marki jaki kupiłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Mam to samo, pomaga wyłączenie funkcji Motionflow, jednak nie po to płacimy tyle pieniędzy, żeby trzeba wyłączać funkcje aby Tv działał poprawnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Też miałem coś jakby mrygające na ułamek sekundy podświetlenie. Pomogło ustawienie czystości na minimum w ustawieniach Motionflow. Ogólnie same problemy z tym modelem. Ja myśle nad zwrotem do sklepu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Jestem posiadaczem tego modelu od około tygodnia też zauważyłem ten problem początkowo bałem się że to jakaś wada fabryczna. Ale poszperałem w internecie i widzie że nie tylko ja mam z tym problemy. Jestem mega rozczawany telewizor za 3.5k i takie problemy. To powinno być dawno naprawione przez producenta. Kupiłem z rekomendacja specjalne pod nową konsolę. Wyłączałem czujnik światła i bawiłem się z ustawieniem kontrastu troszkę się poprawiło ale problem dalej występuje. Postaram się zastosować do waszych rad może pomoże. Łącze się z wami w tym bólu aby producent szybko dostrzegł problemy i poprawił to aktualizacja jak się da to naprawić...
Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Nic nie pomogło problem dalej występuje już mnie to wszystko zaczyna irytować. Proszę o pomoc co robić reklamować ale jest mały problem nie mam pudełka ale z tego co czytałem to nie powinno stanowić problemu bo reklamujemy sprzęt a nie pudełko. Jak oglądam filmy na HBO to jest tragedia co chwilę obraz ciemnieje i jaśnieje. Przy oglądaniu zwykłej TV zero problemów. Na netflixie też nie zauważyłem ale mało oglądałem. Czy problem może leżeć po stronie HBO w dodatku występują również artefakty obraz zmniejsza się powiększ pół ekranu czarnego co jakiś czas korzystam z internetu mobilnego LTE po Wi-Fi. Dodam również że podczas oglądania YouTube zero problemów duzo oglądam. Pomocy.......