Podziel się wrażeniami!
witam wszystkich.
od wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem tego aparatu i pomalutku ucze sie co , jak i dlaczego mniej wiecej wszystko juz opanowane ale niestety mam problem z wyswietlaczem a dokladniej z brakiem podgladu. I tu pytanie czy jest wogole mozliwosc podgladu (na zywo) na LCD ? i jezeli tak to jak go wlaczyc ?
Filipski napisał(a):
ale spróbuję Cię trochę przekonać, że wydając jakąś kwotę musimy być wszechstronnie obeznani z parametrami zakupu.
A jeszcze ok. rok temu nikomu do głowy by nie przyszło, że w lustrzance może być lajf wiu
W tym systemie - dodaj Był wcześniej np. taki niszowy Olympus E-330
Nie powstrzymam się :smileytwisted: PRZEPRASZAM OD RAZU
Lajam napisał(a):
...To tak jakby kupić samochód w którym wiadomo, że nie posiada koła zapasowego i w momencie złapania kapcia mieć wielkie pretensje do producenta.
zorki napisał(a):
W tym systemie - dodaj Był wcześniej np. taki niszowy Olympus E-330
Eee tam, liczy się sam fakt "mania" lub "niemania" w korpusie lajf wiu
A że Sony w 300/350 ma najlepiej zrobiony ten ficzer, bo tak naprawdę od nowa wymyślony - to fakt
A Ja mam pytanie o wyświetlacz ale nieco inne...
Jestem posiadaczem alfy 200 z rozbitym wyświetlaczem wszystko bangla jak należy z tym ze działam trochę po omacku:)
Moje pytanie jest następujące: Wiecie gdzie mogę dostać taki wyświetlacz cobym mógł go sobie wymienić.. i chodzi mi o jakiś sklep wysyłkowy czy tez stacjonarny gdzie sprzedają takie części... ewentualnie jakiś serwis dobry(tani) w warszawie godzien polecenia...
i nie piszcie ze na wolumenie jest wszystko:) bo na wyluty... przyjdzie czas:)
wilku54 napisał(a):
A Ja mam pytanie o wyświetlacz ale nieco inne...
Jestem posiadaczem alfy 200 z rozbitym wyświetlaczem wszystko bangla jak należy z tym ze działam trochę po omacku:)
Moje pytanie jest następujące: Wiecie gdzie mogę dostać taki wyświetlacz cobym mógł go sobie wymienić.. i chodzi mi o jakiś sklep wysyłkowy czy tez stacjonarny gdzie sprzedają takie części... ewentualnie jakiś serwis dobry(tani) w warszawie godzien polecenia...
i nie piszcie ze na wolumenie jest wszystko:) bo na wyluty... przyjdzie czas:)
o kurcze
kiedyś mi się rozbił w a100, wymiana wtedy w Adderze kosztowała 600/700pln
wtedy było warto, bo a100 kosztowała 3500
teraz to chyba trochę tańsza zabawa (wszak cena lustra to ledwo 800pln)
kris napisał(a):
teraz to chyba trochę tańsza zabawa (wszak cena lustra to ledwo 800pln)