anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

problem połącznie aparatu Sony H20 z telwizorem Sony bravia

profile.country.pl_PL.title
witek1962
Początkujący

problem połącznie aparatu Sony H20 z telwizorem Sony bravia

witam serdecznie posiadam apart sony DSC-H20 i chciałbym połączyć go z moim telewizorem
sony KDL-40V4000 by uzyskać HD ( przewódy uniewersalny dołączony do aparatu ) nie pozwili mi uzyskać odbior HD ? dlatego też jaki przewód ma zakupić i czy wogóle połącze mój aparat z tv.

8 ODPOW. 8
profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Powineneś nabyc ten kabelek vmc-mhc3

witek1962
Początkujący

dziękuję za informację

witek1962
Początkujący

po otrzymanej informacji dot.połączenie aparatu z telewizorem Sony poprzez kabel vmc mh3 przeglądam strony w internecie i tam znajduja sie przewod o parametrach mhc 1 lub 2 a tej 3 nie moge znaleść dlatego też pytanie czy dać sobie spokój i wybrać 2 czy dalej szukać poszukiwać 3 ( nie znam sie na tych parametrach )
Nadto ma pytanie czy różnica oglądania filmów korzystając z przewodu uniwersalnego a przedodu HD jest piorunująca, widoczna na pierwszy " rzut okiem " i warta by zakupić ten przewód ( cena około 130 zł )

oldguest
Początkujący

Może być
VMC-MHC2 - brak dostępności ma magazynie jak gdzieś ktoś ma można kupić
VMC-MHC3 - jest na magazynie można zamawiać w każdym CS-ie.

Kabel daje bardzo dobry obraz na telewizorze. Widoczne jest to "na pierwszy rzut oka".

witek1962
Początkujący

Dziękuję w sklepie vobis zaproponowano mi " przełącze " interfejs HDM dzięki czemu można już połączyć aparat z telewizorem przedwodem HDMI

oldguest
Początkujący

witek1962 napisał(a):

zaproponowano mi " przełącze " interfejs HDM dzięki czemu można już połączyć aparat z telewizorem przedwodem HDMI

A to Ci ciekawostka... Chętnie dowiem się czy coś takiego działa. Można jakaś fotkę albo więcej szczegółów?

profile.country.en_GB.title
sadam_
Użytkownik

Do HX1 dołączany jest adapter HDMI, w akcesoriach do niego jest podany kabel VMC-MHC3 więc adapter ten powinien też pasować i do H20. Tylko, że nie mogę tego adaptera namierzyć jako oddzielnego akcesorium :c3

oldguest
Początkujący

sadam napisał(a):

Tylko, że nie mogę tego adaptera namierzyć jako oddzielnego akcesorium :c3

Jak coś jest w zestawie to można zamówić tylko drogą serwisową (sprawdza się w 95%) i nie występuje to jako akcesorium.
Trzeba by sprawdzić czy ten adapter działa z H20 bo moim zdaniem NIE. Sprawdził bym ale nie mam już H20.