- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
BDP - S1100
Mam problem z otwarzaniem pliku MKV t.z. mam film MKV na dysku zewnetrznym i jak wlanczam orginalny dzwiek DTS plus polskie napisy to film idzie przez jakies 5 minut a potem STOP nic nie moge zrobic ani ogladac ani go wylaczyc zawiesza sie a przy ogladaniu filmu z lektorem nic zlego sie nie dzieje caly film idzie.W czym jest problem moze ktos cos doradzi.Dziekuje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
MKV 1080 czy 720 ? skąd dźwięk DTS
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
MKV 1080
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
MKV 1080p czy 720p ? skąd dźwięk DTS wybierasz go na sprzęcie czy plik mkv ma taką ścieżkę ? film z lektorem jest w takiej samej jakości czy inny ? Mi przed chwilą z pendriva zamuliło nowe Star Wars jest w jakości 1080p waży prawie 14gb po ponownym uruchmieniu poszło, ale nie można było użyć "pause" więc albo pendrive nie wydoił albo tv zawieche złapał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
MKV 1080p dzwiek DTS ma plik MKV film z lektorem jest w takiej samej jakosci ma 12gb
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
może plik jest uszkodzony, zatrzymuję się zawsze po tych 5 min, czy różnie? sprawdź może na kompie/lapku czy jest tak samo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Juz dwa filmy tak chodza i obydwa sie zatrzymuja jak mi sie uda przewinac do przodu to tez chwile idzie a potem znowu stop ale sprawdze na kompie ale juz nie dzisiaj jutro i dam odpowiedz.Dzieki.