Podziel się wrażeniami!
Witam ostatnio zakupilem to oto kino DAV-DZ860W i mam taki problem tylne glosniki sa bezprzewodowe i praktycznie wcale nie ma dzwieku z tych tylnych przod dziala wysmienicie a tylne niestety nie probowalem na roznych filmach muzyce i nic wiecie moze co jest grane ??????????????
SONYES napisał(a):
:lol:
Witam!
Od pewnego momentu, gdy oglądam prawie każdy film - około 90% z nich (obojętnie jaka płyta) film przycina mi, a później zatrzymuje się i płyta od nowa się wczytuje. Nie ukrywam jest to bardzo wkurzające! I mam pytanie czy to już czas na wizytę w serwisie? Zestaw mam około 3 m-c i tak szybko coś by było z laserem?
Dziękuję za odpowiedź!!!
Pozdrawiam
to dosm mlidy zestawik Sony ma jedna z najlepszych napedow optycznych i raczej tak szybko by sie nie zepsul a powiedz mi w jakim stanie sa plytki?? i jak czesto sie zdarza??
powiem tak że nagrałem na nową płytę TDK DVD-R (niebieska taka) Tokyo Drift i się zacinało, na DVD-RW nagrałem też to samo (płyta było lekko porysowana), nagrałem Lost na CD-RW (porysowana średnio) chodziło elegancko! Może to wina filmu ale trochę wątpię.
Z tym 90% to trochę przesadziłem, ale trochę się filmów zdarzyło!
Oglądnę jeszcze jutro inne filmy na tej samej płycie tzn TDK DVD-R to się jeszcze odezwę!
Być może to wina płyt albo samego filmu (choć na kompie śmigał ładnie).
Wiadomo nawet kiedy się zatnie film, bo tak zaczyna zwalniać, przyspieszać i stoi, a dźwięk idzie dalej i potem wczytuje od nowa płytę!
Chodzi o film w formacie Divx?? Jeśli tak to może być po prostu plik uszkodzony, kodeki komputerowe czasami sobie z tym lepiej radzą (przeskakują uszkodzone fragmenty).... Może też być zakodowane niestandardowym kodekiem lub za dużym bitrate....
Chodzi o film w formacie Divx?? Jeśli tak to może być po prostu plik uszkodzony, kodeki komputerowe czasami sobie z tym lepiej radzą (przeskakują uszkodzone fragmenty).... Może też być zakodowane niestandardowym kodekiem lub za dużym bitrate....