Share your experience!
MAM POWAZNY PROBLEM ZE WZMACNIACZEM KIEDY PRZEPROWADZAM TEST TONE CHODZĄ TYLKO PRZEDNIE GŁOŚNIKI A TYŁ NIE WSZYSTKO JEST DOBRZE PODŁĄCZONE BO MAM GO JÓŻ TROCHE CZASU PROBLEM POJAWIŁ SIE JAKIŚ CZAS TEMU TERAZ OPISZE SZCZEGÓŁY PODCZAS WŁANCZANIA PO JAKIMŚ CZASIE SŁYSZE TAKIE TYKNIĘCIE I WTEDY TYŁ NIE CHODZI PO JAKIMŚCZASIE ZNOWU SŁYSZĘ TO TYKNIĘCIE I TYŁ CHODZI ALE PO PEWNYM CZASIE SYTUACJA SIE POWTARZA NIE WIEM CZY WARTO GO NAPRAWIAĆ BO NIE JEST JÓŻ TEN WZMACNIACZ PIERWSZEJ MŁODOSCI BARDZO PROSZĘO PORADE
Witam,
Zanim spróbuje cokolwiek podpowiedzieć przypomnę amplituner ten to produkt z początku
2000r. Efekt ten który Pan opisał może sugerować np.uszkodzenie wzmacnacza mocy.
Niestety koszty w zależności od punktów serwisowych mogą wygladać zupełnie różnie.
Proponuje w zależności od miejca zamieszkania kontakt z najblizszą ASS Sony (adresy na stronie ww.sony.pl zakładka serwis ) która pomoże w takiej sytuacji naprawą a także kompleksowa informacją o ewentualnych kosztach naprawy.
Pozdrawiam,
Arekl
przekazniki sterujace wzmacniaczem mocy moga byc uszkodzone lub sam procesor sterujacy przekaznikami wzmacniacza ktory zalacza i wylancza koncowki mocy
pozdrawiam SONYES