Abbrechen
Suchergebnisse werden angezeigt für 
Stattdessen suchen nach 
Meintest du: 

Jetzt anmelden und Teil der Community werden!

Akcja promocyjna sony beavia 4k

profile.country.PL.title
Czarna129
Entdecker

Akcja promocyjna sony beavia 4k

Już od dłuższego czasu nie działa na stronie możliwość rejestracji telewizora w akcji promocyjnej. 

11 ANTWORTEN 11
profile.country.PL.title
Jacek_M250
Enthusiast

A to nie przypadkiem na stronie sklepu trzeba rejestrować?

profile.country.PL.title
Czarna129
Entdecker

Z tego co mi wiadomo na stronie sony się rejestruje ,opinie wstawia się w sklepie ,w którym się zakupiło, która trzeba dołączyć do rejestracji np w formie JPG (na to się czeka ,bo sklep musi opinie zatwierdzić) zdjęcie tv z numerem seryjnym na monitorze  .A jak już wszystko klient ma to na stronie sony polska już nie działa strona do rejestracji w promocji .W dodatku strona internetowa sony polska działa jak na korbę, większość stron,zakładek się wiesz ,kontakt z sony polska w zasadzie żaden. No cóż miał być zwrot na konto wyszło jak zwykle.

profile.country.PL.title
mati_luk
Mitglied

Próbuj w różnych porach dnia. Za którymś razem może się uda. W zeszłym roku miałem podobny problem z rejestracją. Strona działała jak krew z nosa. Ale za którymś razem w końcu poszło i cashback finalnie dostałem bez problemu.

profile.country.PL.title
Pomocniczka
Mitglied

Z tego co widac to promocja juz jest zakonczona wiec nie bedzie mzliwosci zgloszenia wniosku jezeli termin zostal juz zakonczony.

profile.country.PL.title
mati_luk
Mitglied

Chyba nie. Widzę, że tv objęte promocją można kupować między 24.07 a 03.09.

profile.country.PL.title
Ksiegowa_lewiatana
Community Team

A o jakiej promocji jest mowa? Bo sa dwie, jedna dotyczyła kilku telewizorów WL i sie wlasnie skonczyla 2 dni temu. Druga jeszcze trwa: https://www.sony.pl/cashback/bravia-100Hz

profile.country.PL.title
mati_luk
Mitglied

To już chyba mniej istotne, która promocja. Jednym z punktów jest rejestracja konta, gdzie potem się dodaje zakup. I z tym założeniem konta są problemy.

profile.country.PL.title
Ksiegowa_lewiatana
Community Team

Jak jest problem z założeniem konta sony to chyba najlepiej skontaktować sie z supportem sony

profile.country.PL.title
Czarna129
Entdecker

Chodzi o tą promocje, która się skończyła  a niestety nie mogłam z niej skorzystać, bo nie mogłam zarejestrowac telewizora ,bo był tylko komunikat ups coś podłodze nie tak ,sprawdzałam możliwość rejestracji wiele razy o różnych porach dnia i nocy i niestety nic nie działało.