Podziel się wrażeniami!
Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem kamerki HDR-SR12E i chciałbym kupić jakieś urządzenie, które umożliwia magazynowanie filmów i odtwarzanie ich na telewizorze. Zależy mi na tym, aby cała operacja przegrywania i odtwarzania odbywała się bez udziału komputera.
Czy może ktoś polecić coś takiego?
sonos napisał(a):
Witam,
Jestem szczęśliwym posiadaczem kamerki HDR-SR12E i chciałbym kupić jakieś urządzenie, które umożliwia magazynowanie filmów i odtwarzanie ich na telewizorze. Zależy mi na tym, aby cała operacja przegrywania i odtwarzania odbywała się bez udziału komputera.
Czy może ktoś polecić coś takiego?
WD TV HD Media Player nie obsluguje polskich znakow w napisach.
Poza tym nie nadaje sie na archiwum, bo nie ma wlasnego nosnika, przynajmniej ten ktorego znalazlem na sieci.
Wielkie dzięki za wszystkie komentarze.
Wygląda na to, że jednym z nielicznych urządzeń, które spełniają moje wymaganie, jest propozycja Pees290, czyli Popcorn Hour (wielkie dzięki Pees290). Z tego co zapewnia producent istnieje mozliwość przegrywania plików bezpośrednio z kamery, o ile kamerę da się podłączyć pod USB jak zwykły dysk.
Poszukałem jeszcze wsieci i istnieją inne urządzenia tego typu, np. IcyBox i EGreat. I wygląda, że wszystkie one mają podobne możliwośći. Może ktoś z forumowiczów ma któreś z nich i mógłby się podzielić swoją opinią?
Z góry dzięki.
Pees290 napisał(a):
WD TV HD Media Player nie obsluguje polskich znakow w napisach.
.