Podziel się wrażeniami!
Witam
Mam do was pytanie ;d
Jak zrobić takie zdjęcie w photoshop'ie ?
Proszę o porady . Dodam że mam Photshop'a CS 5 .
Ale, że o co kaman? Że koleś dwa razy na zdjęciu?
Tak o to kaman . Wiem że robi się kilka zdjęć na tych samych ustawieniach . ale nie wiem jak później połączyć je w ps żeby on był kilak razy na focie .
ale nie wiem jak później połączyć je w ps żeby on był kilak razy na focie .
Pan też kiedyś nie znał wszystkiego w ps . Nie od razu piramidy powstały. Każdy kiedyś tego nie wiedział . A ja nie wiem i próbuję się dowiedzieć, żeby na przyszłość nie pytać znów . Może ktoś kiedyś będzie tego potrzebował i tez mu pomogę . A tak poza tym dziękuje za pomoc Panu
Pan też kiedyś nie znał wszystkiego w ps . Nie od razu piramidy powstały. Każdy kiedyś tego nie wiedział . A ja nie wiem i próbuję się dowiedzieć, żeby na przyszłość nie pytać znów . Może ktoś kiedyś będzie tego potrzebował i tez mu pomogę . A tak poza tym dziękuje za pomoc Panu
Polecam książkę:Matt Kloskowski-WARSTWY.
Kolory pierwszego planu uzyskano w trybie LAB, z zastosowaniem funkcji "Zastosuj obraz" i "Obliczenia"
photomusic napisał(a):
Kolory pierwszego planu uzyskano w trybie LAB, z zastosowaniem funkcji "Zastosuj obraz" i "Obliczenia"
Pierwszy plan powstał w wyniku użycia trzech warstw ,obrobionych w trybie LAB.
Świstak pytał jak osiągnąć taki efekt.
photomusic napisał(a):
Polecam książkę:Matt Kloskowski-WARSTWY.
photomusic napisał(a):
Pierwszy plan powstał w wyniku użycia trzech warstw ,obrobionych w trybie LAB.
Świstak pytał jak osiągnąć taki efekt.