- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
- Сообщить о недопустимом содержимом
Projektor 3D czy wielki TV 3D?
Witajcie! Myślałem nad zakupem TV 3D, ale natknąłem się również na projektory 3D i teraz mam problem. Zależy mi na obrazie o wysokiej rozdzielczości i tak się zastanawiam czy czasem projektor nie zapewni mi większych wrażeń. A wy co sądzicie o projektorach 3D?
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Wrażenia na pewno będę większe ale i ceny dobrych projektorów znacznie przewyższają ceny TV. Jeśli myślisz na poważnie o projektorze to musiał by on mieć dużą jasność żeby bez dodatkowego zaciemniania pomieszczenia był w miarę znośny efekt. Cenowo lepiej opłaca się nadal TV.
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Co poradzić skoro marzą mi się okulary 3D na nosie, ulubiona gra lub film i wielki ekran na całą ścianę A posiada/posiadał ktoś z was projektor 3D?
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Obraz z projektorów 3D znacznie odbiega jakością od tego co oferuje TV. Na razie jest przepaść jakościowa na korzyść telewizora.
Twoja wizja z tym wielkim ekranem i ulubiony filmem/grą może być realna dopiero za kilka lat.
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Projektor nie jest złym pomysłem jeśli faktycznie masz odpowiednio dużo miejsca w domu. Ceny są co prawda zaporowe, ale jeśli ci to nie przeszkadza to czemu nie.
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Projektor nie jest złym pomysłem jeśli faktycznie masz odpowiednio dużo miejsca w domu. Ceny są co prawda zaporowe, ale jeśli ci to nie przeszkadza to czemu nie.
Mam pytanie - widziałeś obraz 3D z projektora? (nie mówię o kinowej wersji, tylko te do domu)
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Te "domowe" za kilka tyś zł można śmiało pominąć. Efekt będzie bardzo mizerny. Dobry projektor 3D kosztuje około 30 tyś o ile mnie pamięć nie myli. Sony wypada tutaj naprawdę przyzwoicie. Gdzieś trafiłem na zdjęcie salonu zaadaptowanego na kino i to własnie od Sony był projektor w tym zestawie
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Czyli sugerujecie, że póki co lepiej zapomnieć o takim projektorze 3D? Wygląda na to, że projektory trójwymiarowe to kwestia nieco bardziej skomplikowana niż mogłoby mi się wydawać.
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
Możesz poszukać po tańszych projektorach, ale nie będzie to już to samo co w przypadku dobrego TV. Mimo to niektórym to wystarcza. Musisz pamiętać, że przy projektorze trzeba będzie bardziej ambitnie odcinać dopływ silnego światła padającego na ekran. No i okulary 3D dla projektorów z innych firm jakoś nie przemawiają do mnie. Jeden z producentów sprzedaje model który z boku wcale nie odcina światła. Wolę nawet się nie domyślać jak to działa
- Отметить как новое
- Закладка
- Подписаться
- Отключить
- Подписка на RSS-канал
- Выделить
- Печать
mam wrażenie , że Ty nie oglądałeś i nie widziałeś nowoczesnych projektorów a bazujesz na doświadczeniach sprzętu biurowego podłączanego do laptopa ...
- « Предыдущий
-
- 1
- 2
- Следующее »