- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Sony KDL-40w605b słuchawki bluetooth
Siema
Mam pytanie co do tego tv mianowicie wiadomo że czasem ogląda sie film czy gra późno w nocy i nie chciałbym przeszkadzać innym domownikom i tutaj moje pytanie czy ten tv ma możliwość podłączenia słuchawek bluetooth, a jeśli nie to czy jest możliwość podłączenia jakiegoś odbiornika bluetooth?
Wpadłem jeszcze na taki inny pomysł ponieważ tv służy mi tylko do grania i oglądania filmów streamowanych przez telefon, to czy jest możliwość by przy stremowaniu obrazu na tv dźwięk słuchać przez podłaczone do telefonu słuchawki?
A gram na ps4 więc bluetooth konsola ma bo pad jest w tej technologi, to czy tutaj by była taka możliwość żeby dźwięk na konsoli płynoł na słuchawki a nie na głosniki tv?
Mam nadzieje zę ktoś ma podobny problem, a jeszcze lepiej jak ma rozwiązanie:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Do TV nie ma możliwości podłączenia bezpośrednio słuchawek Bluetooth. Ale można wykorzystać zestaw z nadajnikiem bluetooth i podłaczyć do TV.
Co do streamowania obrazu z telefonu na TV i słuchania ze słuchawek podłaczonych do telefonu to nie wiem i nie pomogę. Jeśli to zadziała to powinny też zadziałać słuchawki podłączone po bluetooth do telefonu.
Co PS4 to gdzie dźwięk ma wychodzić to można określić Ustawienie wyjścia (audio):
http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/audiodevice.html
A także można podłączyć słuchawki bluetooth:
http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/settings/bluetooth.html
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Dlaczego jedyne sensowne wykorzystanie bluetooth w TV nie jest obsługiwane? Czy jest to sprawdzona informacja? Niesamowite że w PS4 się da takie rozwiązanie wykorzystać a w TV jest to już niemożliwe.
Proszę o podanie dokładnych informacji na temat:
`Ale można wykorzystać zestaw z nadajnikiem bluetooth i podłaczyć do TV.`
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
okazuje się, że w moim sony bravia można podłączyć tylko 2 myszki do obsługi przeglądarki poprzez bluetooth - też jestem rozczarowany - mam lg sprzed 5 lat i wszystkie słuchawki bluetooth łączą się jak chcę a w nowym sony bravia (ok roczny) jest bluetooth ale taki dziwny jakiś ni to bluetooth nito nie bluetooth - założyłem post parę dni temu z pytaniem do firmy sony co to za bluetooth ale jakoś nie chcą odpowiedzieć
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Odpowiedź jaką uzyskałęm od SONY:
"Telewizor nie jest obarczony błedem parowania. W telewizor jak każde inne urządzenie posiadające łączność bluetooth, jak telefony, słuchawki i inne obsługuje tylko pewne konkretne profile. Może się sparować wyłącznie z urządzeniami które obsługują te same prfile Bluetooth. Pana model obsluguje następujące profile:
HID (Human Interface Device Profile)
HOGP (HID over GATT Profile)
3DSP (3D Synchronization Profile)
SPP (Serial Port Profile)
Należy sprawdzić czy posiadane przez Pana urządzenia obsługują wyżej wymienione profile"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,mam mały problem z podłączeniem słuchawek bezprzewodowych marki ,,Wireless headphone" do telewizora KDL-40R550C. Nie otrzymałem instrukcji do tych słuchawek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam,
Możesz bardziej rozwinąć temat jaki masz model słuchawek?
Pozdrawiam