Podziel się wrażeniami!
Witam.
Właśnie dostałem nowy odtwarzacz NWZ-E436F i wszystko super, ale jednak nie obeszło się bez problemów i to bardzo utrudniających korzystanie z MP4.
Otóż jak podłączam ją do komputera, to komputer znalazł nowe urządzenie, zainstalował je i później jeszcze znalazł jakieś MTP device. Długo to instalowało, aż w końcu się zainstalowało, restart kompa i to samo, znów znajduje to MTP i tyle, komputer nie wykrywa Walkman'a, nie mam jak wgrać utworów i nie wiem co zrobić.
Odrazu mówię, że napisanie tutaj posta było ostatecznością, co potrafiłem to zrobiłem.
Mam nadzieję, że pomożecie rozwiązać mi jakoś ten problem.
Ale się rozpisałem..
Frameworki nie są potrzebne za to zapytam czy zainstalował Pan Windows Media Player 11?
Tak mam zainstalowany WMP 11, zapomniałem o tym wspomnieć. Mam również SP2, a od wczoraj to właściwie już SP3.
Edit: Problem się rozwiązał. Podłączyłem odtwarzacz do innego portu(Fast USB tak mi sie zdaje ). Szkoda, że wcześniej nie wpadłem na to, aby podłączyć go do tych USB.
aby E438 był widziany w XP należy zainstalować XML Parser i User-Mode Driver Pack...
Czyli - zainstaluj Content Transfer, on posiada w instalatorze wszystko co trzeba.