Podziel się wrażeniami!
Zainstalowałam dzisiaj program do odtwarzacza mp3 Sony program SonicStage, niestety kiedy go otwieram wyskakuje mi informacja:
You are logged on as a Limited account user. Some sonicstage function are not available.
In order to have access to all sonic stage functions you must log on to an account that has Administrator or Power user privileges.
Nie rozumiem bo płyta jest oryginalna i zawsze kiedy ją instalowałam nie było problemu, prosze o poradę co mam teraz zrobić, bo mnie szlak trafia że nie mogę piosenek nagrać na mój odtwarzacz.
sxxx napisał(a):
You are logged on as a Limited account user. Some sonicstage function are not available.
In order to have access to all sonic stage functions you must log on to an account that has Administrator or Power user privileges.
Nie rozumiem bo płyta jest oryginalna i zawsze kiedy ją instalowałam nie było problemu, prosze o poradę co mam teraz zrobić, bo mnie szlak trafia że nie mogę piosenek nagrać na mój odtwarzacz.
Dzięki, faktycznie chodzi. Późno odpisuje, bo dopiero dzisiaj się za to zabrałam. Wieczorem dopiero będę miała możliwość sprawdzić czy pójdzie przegrywać i czy po podłączeniu mp3 do USB uruchomi się program, jak będę miała problem to napisze. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam