Podziel się wrażeniami!
Witam
Jest to mój pierwszy post, więc proszę o wyruzomiałość
Pytanie kieruję w Walkmany firmy SONY. Obecnie posiadam iPod'a, i jestem z niego delikatnie mówiąc niezadowolony /drogi, niefunkcjonalny, łatwo się rysuje, iTunes doprowadza do szału/.
Stąd moje pytanie. Jak wyglądają "w praniu" odtwarzacze MP4 SONY /chodzi o serie A z bluetoothem/ czy warto dopłacić drugi raz za Walkmana, czy raczej pozostac przy iPodzie?
Czy Bluetooth jest aż tak potrzebny, czy lepiej wziąc coś tańszego ( u mnie w mieście jest promocja na odtwarzacz serii S bodajże z pokrowcem sportowym i pamięcią 8gb za 400zl.
Czy Walkmany odtwarzają filmy w formacie .avi ?
Kiedy wejdzie do sprzedaży i w jakiej będzie cenie Walkman z dotykowym ekranem OLED ?
Jestem oczywiście fanem SONY, wszystko co w domu mam jest spod znaku tejże firmy, więc pytanie jest trochę retoryczne, ale jednak kto pyta nie błądzi jak to mówią
Dziękuję serdecznie za odpowiedzi i pozdrawiam
Ja używam Sony NWZ-A815 z Windows Media Player i jestem bardzo zadowolony. Zero problemów, tylko szkoda że jeszcze WMP nie obsługuje aac i avc, ale wkrótce to ma się zmienić. Co do Bluetooth to wydaje mi się, że przyda się jeśli nie lubisz kabli a poza tym to niepotrzebna moim zdaniem funkcja (zżera baterię).
Walkmany są jak zawsze najlpeszej jakości (np. wykonanie), muzyka - cudo.
Jeśli kupisz, myślę że nie pożałujesz...
Tak odtwarza .avi ale o odpowiednich parametrach.
Z tego co słyszałem Walkmany serii X mają wejść na rynek w marcu (UK). W Polsce pewnie trochę później.
pozdrawiam
adrianek274 napisał(a):
Witam
Czy Bluetooth jest aż tak potrzebny