- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
XH9005 restartuje się
Dzień dobry. Dzisiaj pojawił się problem z moim 65xh9005. Podczas oglądania netflix , TV 3 razy się wyłączył w ciagu godziny, a raczej sam się przełączył na dekoder nc+. Oglądając TV sam się włącza dekoder i zmienia źródło. Wyczytałem na innym forum, że problem restartów występuje w tym modelu. Ktoś spotkał podobny problem? Wcześniej tego problemu nie było, użytkuje tv od półtora miesiąca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Cześć, zgłosiłam prośbę o poradę do wsparcia technicznego. Dam znać, jak pojawi się odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
No to czekamy na odpowiedź, bo mi też się sam resetuje kilka razy na dzień i to w różnych momentach: TV Netflix czy podczas podłączenia przez HDMI.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
W tym telewizorze resety to zdaje się nie wada tylko norma. Dopóki nie będzie stabilnego oprogramowania żadne ustawienia nie pomogą.. No bo co to za pomoc wyłącz coś żeby działało coś...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Telewizory serii XH90 są WADLIWE. Resetują się bez powodu, a Sony nie jest póki co w stanie usunąć tej wady. Prawdopodobnie wada jest sprzętowa. Także ratuj się kto może - zwracać do sklepu jeśli jest taka możliwość, jeśli nie - pozostaje droga sądowa (np. pozew zbiorowy).