Podziel się wrażeniami!
Dzień dobry. Dzisiaj pojawił się problem z moim 65xh9005. Podczas oglądania netflix , TV 3 razy się wyłączył w ciagu godziny, a raczej sam się przełączył na dekoder nc+. Oglądając TV sam się włącza dekoder i zmienia źródło. Wyczytałem na innym forum, że problem restartów występuje w tym modelu. Ktoś spotkał podobny problem? Wcześniej tego problemu nie było, użytkuje tv od półtora miesiąca.
Cześć, zgłosiłam prośbę o poradę do wsparcia technicznego. Dam znać, jak pojawi się odpowiedź.
No to czekamy na odpowiedź, bo mi też się sam resetuje kilka razy na dzień i to w różnych momentach: TV Netflix czy podczas podłączenia przez HDMI.
W tym telewizorze resety to zdaje się nie wada tylko norma. Dopóki nie będzie stabilnego oprogramowania żadne ustawienia nie pomogą.. No bo co to za pomoc wyłącz coś żeby działało coś...
Telewizory serii XH90 są WADLIWE. Resetują się bez powodu, a Sony nie jest póki co w stanie usunąć tej wady. Prawdopodobnie wada jest sprzętowa. Także ratuj się kto może - zwracać do sklepu jeśli jest taka możliwość, jeśli nie - pozostaje droga sądowa (np. pozew zbiorowy).