Podziel się wrażeniami!
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :
loszielakos napisał(a):
Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :
Lajam napisał(a):
loszielakos napisał(a):
Kolega jaja sobie robi?
Heh kolega poprawił mi dziś humor
Zeby nagrywac filmy z sony a300, trzeba dokupic do tego jeszcze kamere lub cyfrowke nagrywajaca filmy. Wtedy masz a300 i nagrywasz filmy (z) nia (np. zawieszona na pasku na ramieniu).
no mi też kolega poprawił humor
Czemu sie smiejecie? Ten aparat posiada taka funkcje Wczoraj nakrecilem ponad 4 godziny filmu w full HD, ale zaraz potem sie obudzilem hahahahaha!
W temacie wczesniej ktos chcial nastawiac ostrosc oslona przeciwsloneczna a tu ktos chce nagrywac film lustrzanka.... dzis bede miec dzien pelen usmiechu )) Jesli chcesz nagrywac filmy listrzanka trzeba bylo kupic Nikona D90 hahahahahaaa ale wtedy ciezko powiedziec ze ma sie prawdziwa lustrzanke:-)))
PiterSam napisał(a):
trzeba bylo kupic Nikona D90 hahahahahaaa ale wtedy ciezko powiedziec ze ma sie prawdziwa lustrzanke:-)))
W sumie jak się uprzeć, to możesz włączyć seryjne robienie zdjęć, podobno A300 lepiej sobie z tym radzi niż A350 (mniej pikseli itd.). Ale wtedy coś co będziesz "filmował" musi się bardzo powoli ruszać, robisz kilka zdjęć, łączysz je w jakimś programie, albo nawet w InfranView na pokaz slajdów, w miarę szybki czas zmienia i masz coś w rodzaju filmu Tylko mało klatek na sek..
A swoją drogą, lustrzanka i kręcenie filmów, to troszkę inna bajka.