anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Jak nagrywac film ?!

loszielakos
Początkujący

Jak nagrywac film ?!

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow :D jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :) :

14 ODPOW. 14
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

loszielakos napisał(a):

Witam. Jestem szczesliwym posiadaczem Alfy 300 no i za chiny nie moge dojsc jak przelaczyc na tryb nagrywania filmow :D jakby ktos byl tak uprzejmy poinstruowac mnie jak to zrobic byl bym bardzo wdzieczny :) :

Kolega jaja sobie robi?
:|

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

Lajam napisał(a):

loszielakos napisał(a):

Kolega jaja sobie robi?
:|

I to zbuki :smileyevil:

Takie rzeczy to tylko w erze :smileymrgreen:

------------------------------
fotoamator
WOiOwnik
Początkujący

Heh kolega poprawił mi dziś humor :D

profile.country.pl_PL.title
Sqarpi
Początkujący

Zeby nagrywac filmy z sony a300, trzeba dokupic do tego jeszcze kamere lub cyfrowke nagrywajaca filmy. Wtedy masz a300 i nagrywasz filmy (z) nia (np. zawieszona na pasku na ramieniu).

Nemo-----
Początkujący

no mi też kolega poprawił humor :D:grin:

inferno-----
Początkujący

Czemu sie smiejecie? Ten aparat posiada taka funkcje :D Wczoraj nakrecilem ponad 4 godziny filmu w full HD, ale zaraz potem sie obudzilem hahahahaha! :slight_smile:

PiterSam-----
Początkujący

W temacie wczesniej ktos chcial nastawiac ostrosc oslona przeciwsloneczna a tu ktos chce nagrywac film lustrzanka.... dzis bede miec dzien pelen usmiechu :-))) Jesli chcesz nagrywac filmy listrzanka trzeba bylo kupic Nikona D90 hahahahahaaa ale wtedy ciezko powiedziec ze ma sie prawdziwa lustrzanke:-)))

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

PiterSam napisał(a):

trzeba bylo kupic Nikona D90 hahahahahaaa ale wtedy ciezko powiedziec ze ma sie prawdziwa lustrzanke:-)))

Przepraszam, a co jest nie tak z Nikonem D90? To jakaś atrapa lustrzanki? :o

Znajomy-----
Początkujący

W sumie jak się uprzeć, to możesz włączyć seryjne robienie zdjęć, podobno A300 lepiej sobie z tym radzi niż A350 (mniej pikseli itd.). Ale wtedy coś co będziesz "filmował" musi się bardzo powoli ruszać, robisz kilka zdjęć, łączysz je w jakimś programie, albo nawet w InfranView na pokaz slajdów, w miarę szybki czas zmienia i masz coś w rodzaju filmu ;) Tylko mało klatek na sek..
A swoją drogą, lustrzanka i kręcenie filmów, to troszkę inna bajka.