Podziel się wrażeniami!
Mam 30m salon który zestaw Sony będzie odpowiedni ?
Najlepiej wziąć STR-DA5400 + BDP-S5000 + głośniki SA-FT7ED. Na pewno będzie pan zadowolony i na pewno starczy na taką powierzchnię.
i na pewno duzo kasy pan wyda ale coz ten sprzet wart jest swej ceny bo taki mam 😜 tylko inny player...
jezeli pan dysponuje mniejsza kasa to str-da2400 z tych wyzszych modeli a jak jeszcze mniej to str-dg820
Dzięki za info.Ale te glosniki to troche kosmiczna cena.Moze jakies inne i w miare dobre.Dysponuje okolo 2500 zł
Ponieważ problem polega na tym że nie sprecyzował pan żadnych swoich oczekiwań odnośnie jakości dźwięku, wykonania, designu, funkcjonalności czy nie powiedział Pan jaka chce pan sumę przeznaczyć na zestaw. Moja odpowiedz miała być sugestią że trzeba się zastanowić i podać co Pan potrzebuje. A taki zestaw na pewno super zagra, super wygląda.
Witam!
Dzieki za sluszne uwagi.Chcialem zapytac o model HT-SF1300
Tylko że to kino nie ma żadnego odtwarzacza. Jakaś nagrywarkę do tego? A jeśli BD to raczej proponuję HT-SF2300. Ewentualnie STR-DG820 + głośniki.
Dzięki.A czy model HT -SF 2300 wystarczy na te 30 m mojego salon?
Jeśli chodzi o głośność to myślę że jak najbardziej 1000W mocy robi swoje. Ale co do jakości warto pomyśleć czego się oczekuje.