Podziel się wrażeniami!
Witam ponownie panowie!
Moze ktos napisac do czego jest z boku obudowy SLOT PC CARD?
Przez chwile myslalem ze to slot do kart abonenckich, ale wyglada to na zwykla PCMCIA. Moze ktos zaznajomic mnie z tym interfejsem ?
Pozdrawiam!
z tego co wiem to raczej za dużo się nie pomyliłeś w tiviku nazwali to moduł dostępu warunkowego CAM i pozwala to na czytaniu kart w różnych systemach kodowania. Możesz sobie też, np. jeśli dany tv ma tylko tuner MPEG2 w DVB-T, z odpowiednim modułem odbierać w MPEG4.
Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem
Dzieki wielkie, juz doczytalem Niestety kosztowna sprawa no i kazdy operator ma chyba swoje moduly
sebmez napisał(a):
Dzieki wielkie, juz doczytalem Niestety kosztowna sprawa no i kazdy operator ma chyba swoje moduly
sebmez napisał(a):
gggrzybowscy napisał(a):
Jeżeli nie jesteś na 100% pewny tego wejścia i wszelkich problemów z różnymi sprzętami,to poproś konkretnych Panów o odpowiedź,takich jak:
(...) "scarface" (...)
scarface napisał(a):
gggrzybowscy napisał(a):
Jeżeli nie jesteś na 100% pewny tego wejścia i wszelkich problemów z różnymi sprzętami,to poproś konkretnych Panów o odpowiedź,takich jak:
(...) "scarface" (...)
Bardzo dziękuję za komplement i służę radą o ile oczywiście będę wstanie pomócpozdrawiam
Hmm, ale z tego co widzę w innych wątkach to i Ty dość sporą wiedzę w temacie posiadasz i się nią dzielisz Pozdrawiam
sebmez napisał(a):
Witam ponownie panowie!
Moze ktos napisac do czego jest z boku obudowy SLOT PC CARD?
Przez chwile myslalem ze to slot do kart abonenckich, ale wyglada to na zwykla PCMCIA. Moze ktos zaznajomic mnie z tym interfejsem?
Pozdrawiam!
bsz napisał(a):
A czy ten port można wykorzystać do podłączenie modułu CAM na przykład od Cyfry+, podpiąć ich kartę i pozbyć się dekodera?